Hnědý/čokoládový jedlý pudrový sprej s obsahem kakaového másla pro dosažení efektu sametové struktury dorty, cheesecakes, dezertů, mousses a dalších cukrovinek Sametový efekt dodá dortům a zákuskem moderní a originální design
Postup
Je vhodné sprej minimálně 2 hodiny před použitím ponechat při pokojové teplotě 25 ° C z důvodu zahřátí kakaového másla a tak si usnadnit aplikaci stříkání na povrch Následně stříkáme na povrch nejlépe zamrzlého nebo studeného dezertu ze vzdálenosti 20 cm
Složení
kakaové máslo, barva: E129, E102, E171, E133, hnací plyn: E943a, E943b, E944 E129, E102: může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí Může obsahovat stopy: mléko, siřičitan a sóju Tento produkt je certifikován společností Halal
Alergeny
Může obsahovat stopy: sója, mléko