Krémový/bílá čokoláda jedlý pudrový sprej s obsahem kakaového másla pro dosažení efektu sametové struktury dorty, cheesecakes, dezertů, mousses a dalších cukrovinek Sametový efekt dodá dortům a zákuskem moderní a originální design Produkt je vhodný pro vegany a vegetariány
Postup
Je vhodné sprej minimálně 2 hodiny před použitím ponechat při pokojové teplotě 25 ° C z důvodu zahřátí kakaového másla a tak si usnadnit aplikaci stříkání na povrch Následně stříkáme na povrch nejlépe zamrzlého nebo studeného dezertu ze vzdálenosti 20 cm
Složení
kakaové máslo, barva: E171, E101, hnací plyn: E943a, E943b, E944 Může obsahovat stopy: sója, mléko, oxid siřičitý a siřičitany (E220-E228) Tento produkt je certifikován Kosher
Alergeny
Může obsahovat stopy: sója, mléko