Hořká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideální viskozitou, má lahodnou a krémovou chuť. Je vhodná pro výrobu pralinek , krémů do makróniek , jedlých ozdob , dekorací, potahování dortů a dezertů, zdobení košíčků, muffiny nebo při výrobě cake pops. Je ideální i na přípravu čokolády na pití. Průměrné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2303 kJ Energetická hodnota 550 kcal Tuky 37,0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 22,0 g Sacharidy 46,0 g - z toho cukry 43,0 g Bílkoviny 5,1 g Sůl 0,0 g Složení kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. košer Alergeny Může obsahovat stopy: mléka.
Netto váha |
1000 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |