Mrazem sušené ovoce v mléčné čokoládě 255 g Mrazem sušené ovoce je moderní způsob sušení, dehydratování procesem lyofilizace (sušení mrazem). Ovoce si zachovává barvu, chuť a je téměř identické s původním ovocem, navíc si zachovává až 98 % výživových hodnot. V kombinaci s lahodnou mléčnou čokoládou Callebaut je vhodné k přímé konzumaci, dozdobení zmrzlinových sklenic, přísada do musli, sorbetů, kaši ale rovněž při pečení a ozdobování zákusků či dortů. obsah: 255 g složení: mléčná čokoláda min. 87 % (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Kakaová sušina: min. 33 %), mrazem sušené ovoce min. 10%. Může obsahovat stopy ořechů. Průměrné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2268 kJ Energetická hodnota 544 kcal Tuky 32 g - z toho nasycené mastné kyseliny 20 g Sacharidy 55 g - z toho cukry 51 g Bílkoviny 6,8 g S ůl 0,25 g .