Červený rolovaný fondant s jahodovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Originální barevné provedení fondánu umožní autentickou modeláž okvětních lístků a květů ale i jiných jedlých dekorací, které vytvoří z Vaší dortu originální dílo. Jahodový fondant je také vhodný pro potahování korpusů dortů. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1680 kJ Energetická hodnota 402 kcal Tuky 6,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4,6 g Sacharidy 85,1 g - z toho cukry 82,2 g Bílkoviny 0,0 g Sůl 0,1 g Složení cukr, rostlinný tuk (palmový jádro, dlaň), glukózový sirup, koncentrát (jahoda) 3%, zvlhčovadlo: E422, aroma naturel, zahušťovadlo E415, emulgátor: E471, potravinová kyselina: E330, konzervační látky: E200, barva: E129. E129: Může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí.
Netto váha |
250 g |
Hmotnost včetně obalu (brutto) |
250 g |
Příchuť (aroma) |
Jahoda |
Pečení |
Ingredience |