Hnědý fondant s čokoládovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. S hnědým fondánem čokoládové příchuti vytvoříte chutné, krásné a originální dorty pro děti i dospělé. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1637 kJ Energetická hodnota 392 kcal Tuky 6,3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g Sacharidy 81,8 g - z toho cukry 79,4 g Bílkoviny 0,8 g Sůl 0,0 g Složení cukr, glukózový sirup, rostlinný tuk (palmové olej), voda, kakaový prášek, cukrový sirup, zvlhčovadlo: E422, zahušťovadlo: E415, E466, emulgátor: E471, konzervační činidlo: E200, kyselina: E330, aroma.
Netto váha |
250 g |
Hmotnost včetně obalu (brutto) |
250 g |
Příchuť (aroma) |
Čokoládová |