Marcipán Natural určený k potahování, modelování nebo dekorování figurek , jedlých dekorací nebo vypichování tvarů za studena. Mandle jsou v marcipánu obsaženy v poměru 20%. Marcipánovou hmotu lze barvit všemi druhy potravinářských barviv nebo zesvětlit bělobou. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g marcipánu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy Marcipán můžete nastrouhat a následně jím ochutit těsta Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), invertní cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, invertáza, potravina: E330, přírodní mandlové aroma. Alergeny Může obsahovat stopy sóji a vajec.
Netto váha |
1000 g |
Hmotnost včetně obalu (brutto) |
1000 g |
Příchuť (aroma) |
Mandlová |