Třešňová ochucovací pasta je ideální k ochucení krému , šlehačky , zmrzliny , čokolády , cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit čerstvými třešněmi, aby celý koláček působil autentičtější. Postup Přidejte doporučené dávkování do těsta, krému nebo piškoty. Pokud pečete při teplotách vyšších než 200 ° C přidejte více ochucovací pasty, protože vysoká teplota snižuje intenzitu chuti. Průměrná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1091 kJ Energetická hodnota 261 kcal Tuky 0,0 g - z toho nasýcené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 63,9 g - z toho cukry 56,5 g Bílkoviny 0,2 g Sůl 0,4 g Složení cukr, třešeň (30%), glukózový sirup, regulátor kyselosti: E330, aroma, zahušťovadlo: E440. Alergeny Může obsahovat stopy: vejce, mléka a ořechů.
Příchuť (aroma) |
Čerešňa |
Pečení |
Ingredience |