Ovocná ochucovací pasta je ideální k ochucení krému , šlehačky , zmrzliny , čokolády , cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit lesním nebo mraženým ovocem. Postup Přidejte doporučené dávkování do těsta, krému nebo piškoty. Pokud pečete při teplotách vyšších než 200 ° C přidejte více ochucovací pasty, protože vysoká teplota snižuje intenzitu chuti. Průměrná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1084 kJ Energetická hodnota 259 kcal Tuky 0,0 g - z toho nasýcené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 64,1 g - z toho cukry 56,9 g Bílkoviny 0,3 g Sůl 0,0 g Složení cukr, ovocná šťáva a dužina (35%) (borůvka, ostružina, červený rybíz), glukózový sirup, ibišek a mrkev, regulátor kyselosti: E330, zahušťovadlo: E440, aroma, barva: E163a. Alergeny Může obsahovat stopy: vejce, mléka a ořechů.
Příchuť |
ovocná |
Pečení |
Ingredience |