Vanilková ochucovací pasta je oblíbená a ideální k ochucení krému , šlehačky , zmrzliny , čokolády , cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit vanilkovým luskem. Postup Přidejte doporučené dávkování do těsta, krému nebo piškoty. Pokud pečete při teplotách vyšších než 200 ° C přidejte více ochucovací pasty, protože vysoká teplota snižuje intenzitu chuti. Průměrná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1218 kJ Energetická hodnota 291 kcal Tuky 2,2 g - z toho nasýcené mastné kyseliny 0,4 g Sacharidy 65,3 g - z toho cukry 59,2 g Bílkoviny 0,1 g Sůl 0,1 g Složení cukr, voda, glukózový sirup, vanilkové semena (1%), ochucovadlo, zahušťovadlo: E440, E407, barva: E160a, E100, antioxidant: E300. Alergeny Může obsahovat stopy: vejce, mléka a ořechů. .
Příchuť (aroma) |
Vanilka |
Pečení |
Ingredience |