Královská glazura je vhodná na zdobení muffinů , cupcakes , zákusky ale i jako bílková poleva na perníky. Glazura má všestranné využití je vhodná i na zdobení dortů nebo připevňování jedlých dekorací na dort. Postup Přidejte 60 ml vody na 450 g prosáté směsi, při nízkých otáčkách míchejte 7 - 10 minut dokud glazura nenabude tuhou konzistenci. Glazura je připravena když ztratila prvotní lesk, je jasně bílá a její vrcholek nespadne. Pro dosažení řídké konzistence přidejte 2 lžičky vody na cca 200 g, pro střední konzistenci přidejte 1 lžičku vody. Průměrná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1697 kJ Energetická hodnota 405 kcal Tuky 0,0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 98,1 g - z toho cukry 93,0 g Bílkoviny 1,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, sušený glukózový sirup, vaječný bílek prášek, kyselina citronová E330.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
450 g |
Netto váha |
450 g |
Krajina Pôvodu |
Holandsko |