Křupavý karamelový koláč - směs 400 g Hotová prášková směs pro přípravu křupavého karamelového koláče. Těsto je možné použít i na přípravu muffinů. Jednoduše těsto nalijte do poloviny košíčků ty vložte do formy na muffiny a dejte zapéct. Postup Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu, zahřejte troubu na 160 ° C, do misky nasypte směs, 200 g másla; 3,5 vajíčka (175g), 35 ml vody a míchejte při nízkých otáčkách 4 minuty do hladkého těsta. Těsto nalijte do pečicí formy (průměr 20 cm, forma na biskupský chlebíček 24 cm) a pečte při teplotě 160 ° C 70 minut. Průměrná výživová hodnota Energetická hodnota 1604 kJ Energetická hodnota 383 kcal Tuky 3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3 g Sacharidy 82,6 g - z toho cukry 82,6 g Bílkoviny 5 g Složení cukr, pšeničná mouka, rostlinný olej a tuk (bambucký, palmový, řepkový); kypřící látka E450, E500, E334; sušený glukózový sirup, emulgátor E472b (palmový, řepkový); E477 (palmový), E322 (sójový), sůl, maltmix (glukózový sirup, ječný sirup, malinový extrakt), sušené odstředěné mléko, bylinky a koření (skořice), konzervační látka E202, voda, zahušťovadlo E415, kondenzované odstředěné mléko, aroma ( mléko), karamelizovaný cukr, invertní cukrový sirup, barva E160b, přírodní aroma. Může obsahovat stopy vajec a lupy. Obsah: 400 g.