Kousky mléčné čokolády ve tvaru kostek jsou vhodné při pečení čokoládových dortů, vdolky, na ochucení náplně, krémů, šlehačky nebo sušenek ale stejně na dozdobení finálního dezertu, koláče nebo donuts. K výrobě byla použita pravá belgická čokoláda. Postup Nasypte množství kousků mléčné čokolády do dezertu, krému, nádivky nebo dekorujte dle libosti Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 2113 kJ Energetická hodnota 505 kcal Tuky 25,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 15,2 g Sacharidy 59,5 g - z toho cukry 58,3 g Bílkoviny 8,3 g Sůl 0,4 g Složení cukr, plnotučné mléko, kakaové máslo (14%), kakaová hmota (10%), sušená syrovátka (mléko), sušené odstředěné mléko, emulgátor: E322 (sójový), aroma (vanilka) Obsahuje minimálně 24% kakaové sušiny. Alergeny Může obsahovat stopy: ořechů.
Netto váha |
350 g |
Příchuť (aroma) |
Čokoláda |