Karamelová ochucovací pasta je ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády , cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit karamelovým posypem. Postup Přidejte doporučené dávkování do těsta, krému nebo piškoty. Pokud pečete při teplotách vyšších než 200 ° C přidejte více ochucovací pasty, protože vysoká teplota snižuje intenzitu chuti. Průměrná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1157 kJ Energetická hodnota 276 kcal Tuky 0,2 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 68,4 g - z toho cukry 61,4 g Bílkoviny 0,0 g Sůl 0,0 g Složení cukr, glukózový sirup, voda, barva: E150, E160a, E100, aroma, emulgátor: E407, E440, antioxidant: E300. Alergeny Může obsahovat stopy: vejce, mléka a ořechů. .