Kokosová ochucovací pasta je ideální k ochucení krému, šlehačky, zmrzliny, čokolády , cesta a dalších náplní. Dodají lahodnou chuť piškot, Ořechové myšky i tartaletka. Jsou vhodné na pečení i do čokolády ganache. Takto ochucené dezerty můžete dozdobit strouhaným kokosem. Postup Přidejte doporučené dávkování do těsta, krému nebo piškoty. Pokud pečete při teplotách vyšších než 200 ° C přidejte více ochucovací pasty, protože vysoká teplota snižuje intenzitu chuti. Průměrná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1470 kJ Energetická hodnota 351 kcal Tuky 12,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 11,0 g Sacharidy 57,5 g - z toho cukry 45,5 g Bílkoviny 1,1 g Sůl 0,0 g Složení glukózový sirup, kokos (20%), cukr, voda, aromatické těstoviny, emulgátor: E440, E407. Alergeny Může obsahovat stopy: vejce, mléka a ořechů.