Bezlepková směs na výrobu oblíbené Red Velvet dortu. Samotná příprava je jednoduchá a zvládne ji každý i začínající cukrář. Hotový korpus můžete dozdobit máslovým krémem, nádivkami, jedlými dekoracemi nebo ovocem. Produkt neobsahuje palmový olej, AZO barviva, geneticky modifikované suroviny ani lepek. Postup Troubu si předehřejte na 175 ° C. Smíchejte 140 g másla, přidejte hotovou směs, 4 vejce a mixujte po dobu 5 - 8 min na středních otáčkách až do hladké konzistence. Formu na pečení si vymažeme olejem následně vylijte hotové těsto. Pečte 45 - 50 min. Nechte vychladnout a následně ozdobujte máslovým krémem, vanilkou a jahodami. Průměrná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1800 kJ Energetická hodnota 430 kcal Tuky 24, 0 g - z toho nasýcené mastné kyseliny 1,5 g Sacharidy 50,0 g - z toho cukry 25,0 g Bílkoviny 4,9 g Složení cukr, rýžová mouka, škrob (kukuřice), zvlhčovadlo: E420, emulgátor: E475, E433, kakao, zvedací činidlo: E450, E500, regulátor kyselosti: E575, zahušťovadlo: E412, E466, aroma, sůl, barva: E120. Alergeny Může obsahovat stopy: vejce, mléka a ořechů. .